Η Adecco στη γιορτή του Μαραθωνίου

Η Adecco ήταν Επίσημος Υποστηρικτής της διοργάνωσης, στο πλαίσιο της οποίας κορυφώθηκε για φέτος ο θεσμός Win4Youth της εταιρείας: Με σκοπό να ενισχύσουν, με τα χιλιόμετρα που θα διανύσουν, το έργο τεσσάρων οργανισμών που βοηθούν παιδιά και νέους που έχουν ανάγκη υποστήριξης, 75 εργαζόμενοι του Ομίλου από όλον τον κόσμο κατέφτασαν στην Αθήνα, όπου και αντιμετώπισαν τη μεγάλη πρόκληση της Αυθεντικής Διαδρομής του Κλασικού Μαραθωνίου.

Η προσπάθειά τους στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία: Οι 75 εργαζόμενοι του ομίλου που έφθασαν στην Αθήνα από 39 διαφορετικές χώρες του κόσμου, αλλά και  ο Έλληνας Γιώργος Σούλης, κατάφεραν να ολοκληρώσουν τη διαδρομή των κάτι παραπάνω από 42 χιλιομέτρων και να ενισχύσουν έτσι σημαντικά το ποσό που θα συγκεντρωθεί μέχρι το τέλος τους έτους και  θα διατεθεί στα Παιδικά Χωριά SOS Βελγίου, το ίδρυμα “Aiutare I Bambini” στην Ιταλία, τη ΜΚΟ “Juan Felipe Gómez Escobar” της Κολομβίας και το ίδρυμα E-Achieve” της Ταϊλάνδης. Πέρα όμως από την ικανοποίηση λόγω της σημαντικής αυτής κοινωνικής προσφοράς, οι 75 εργαζόμενοι αναχώρησαν για τις χώρες τους παίρνοντας μαζί τους την εμπειρία της συμμετοχής σε μια μεγάλη γιορτή του κλασικού αθλητισμού, που, ειδικά φέτος, χάρη και στη μεγάλη συμμετοχή, δημιούργησε μια συναρπαστική εικόνα για την πόλη μας.

Αρωγός στην προσπάθειά τους στάθηκε και σύσσωμη η ομάδα εργαζομένων της Adecco Ελλάδας, οι οποίοι συμμετείχαν στον αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων που διεξάγεται στο πλαίσιο του Κλασικού Μαραθωνίου. Η συμμετοχή στο αθλητικό μέρος της διοργάνωσης δεν ήταν, ωστόσο, ο μοναδικός τρόπος παρουσίας της Adecco στον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών: Στο περίπτερο της Adecco που είχε στηθεί στον χώρο του Sponsors Village, εργαζόμενοι της Adecco Ελλάδαςαφιέρωσαν την ημέρα τους στην επικοινωνία με το κοινό, παρέχοντας ενημέρωση για τις υπηρεσίες της εταιρείας αλλά και χρήσιμες συμβουλές γύρω από την αγορά εργασίας και την ένταξη σε αυτήν. Στο περίπτερο της Adecco βρέθηκε μεταξύ άλλων και ο CEO του ομίλου Patrick De Maeseneire.

Ο Κωνσταντίνος Μυλωνάς, Γενικός Διευθυντής της Adecco Ελλάδας σχολίασε: «Εξ ονόματος ολόκληρης της οικογένειας της Adecco, θα ήθελα να εκφράσω τον ενθουσιασμό μας για τη συμμετοχή μας στη σημερινή ημέρα. Όλοι ξέραμε πολλά για αυτήν και η υποστήριξή μας προς τη διοργάνωση ήταν μια απόφαση που πήραμε με μεγάλη χαρά, αλλά τελικά η εμπειρία που ζήσαμε ξεπέρασε όλες τις προσδοκίες μας. Η σημασία της προσπάθειας, της διαδρομής, και όχι απαραίτητα του αποτελέσματος, του τερματισμού, είναι μαζί με τις έννοιες της αλληλεγγύης και της προσφοράς στον πυρήνα των αξιών της Adecco: Όλες αυτές οι αξίες βρήκαν την έμπρακτη  έκφρασή τους στον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών, ο οποίος αποτέλεσε ταυτόχρονα και το ιδανικό πεδίο κορύφωσης της παγκόσμιας πρωτοβουλίας Win4Youth 2013. Ελπίζουμε να επιστρέψουμε σύντομα!»

Στο πλευρό των συμμετεχόντων αθλητών της Adecco βρέθηκαν το Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ, που με την εμπειρία του στον χώρο των επαγγελμάτων υγείας προσέφερε υπηρεσίες μυοχαλάρωσης, αλλά και το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών, που την παραμονή του Μαραθωνίου (Σάββατο 9/10) ανέλαβε να ξεναγήσει τους 75 αθλητές του εξωτερικού στην Αθήνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ