Global Sustain: Εκδήλωση για την Τρομοκρατία

Η Global Sustain για μια ακόμη φορά αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευση στην ενημέρωση για τα μέλη της, συνδιοργανώνοντας με τη SECURICON, πρωτοπόρο εταιρεία σε θέματα ασφαλείας, την ειδική ενημερωτική εσπερίδα με τίτλο «Εγχώρια & Διεθνής Τρομοκρατία», η οποία θα λάβει χώρα στις 25 Φεβρουαρίου 2016, στο Ξενοδοχείο Divani Caravel, στην αίθουσα «Ορίζοντας/Horizon», στις 16:00.

Κύριοι ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο κ. Αλέξιος Ξανθάκος, Αστυνομικός Υποδιευθυντής ε.α., πρώην Διοικητής ΤΕΕΜ, πρώην Καθηγητής των Σχολών Αστυνομίας σε όλες τις βαθμίδες, πρώην Διευθυντής Ασφαλείας της Τράπεζας Κύπρου και συγγραφέας των βιβλίων της Σχολής της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και ο κ. Λάμπρος Παππάς,  Αντιστράτηγος ΕΛΑΣ ε.α., Επίτιμος Γενικός Διευθυντής Ασφαλείας Επισήμων Προσώπων, πρώην Γενικός Διευθυντής Αστυνομικής Ακαδημίας, πρώην Διευθυντής Δημόσιας Ασφάλειας και μόνιμος καθηγητής Σχολής Αξιωματικών και επισκέπτης Καθηγητής Ανωτάτης Διακλαδικής Σχολής Εθνικής Ασφάλειας και άλλων ανωτάτων σχολών

Η εσπερίδα βρίσκεται υπό την αιγίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου και απευθύνεται σε CEOs, Υπεύθυνους Ασφαλείας (SQE/SHE) και Υπεύθυνους Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ