Make-A-Wish: Τρέχει για καλό σκοπό στο Hydra’s Trail Event

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή) Ελλάδος φιλοξενείται για πρώτη φορά  στην Ύδρα και στους αγώνες ορεινού τρεξίματος HYDRA’S TRAIL EVENT. Η διοργάνωση του αθλητικού γεγονότος λαμβάνει χώρα στο όμορφο νησί της Ύδρας και θα πραγματοποιηθεί στις 9 – 10 Απριλίου 2016.

Συγκεκριμένα, οι εθελοντές του Οργανισμού θα τρέξουν τις ορεινές διαδρομές του HYDRA’S TRAIL EVENT με τη μπλούζα του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Παράλληλα, ένα υπαίθριο bazaar θα λειτουργεί κατά τη διάρκεια των αγώνων, ώστε οι επισκέπτες του νησιού να έχουν τη δυνατότητα να ενισχύσουν το Έργο του Οργανισμού, για να πραγματοποιηθούν ακόμα περισσότερες Ευχές παιδιών που πάσχουν από απειλητικές για την ζωή τους ασθένειες.

Οι αγώνες αυτοί έχουν την ιδιαιτερότητα να συνδυάζουν την άγρια ομορφιά του νησιού με την μοναδική θέα στην θάλασσα του Αργοσαρωνικού.

Για τους λάτρεις της φύσης και τους αθλητές που δοκιμάζουν τα όρια της αντοχής τους, διοργανώνεται για ακόμα μια χρονιά ένα αγωνιστικό διήμερο που θα προσφέρει μια μοναδική εμπειρία περιλαμβάνοντας διάφορες διαδρομές καθώς και τον μοναδικό αγώνα κατάβασης στην Ελλάδα (αγώνας Downhill).

Σε αυτή τη προσπάθεια του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή) Ελλάδος για την εκπλήρωση μιας ακόμα Ευχής παιδιού, ενισχύοντας το όνειρο του για μια ζωή γεμάτη Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα, έχει συμβάλλει με την χορηγία της η Delonghi Kenwood Hellas Α.Ε. και με την υποστήριξή τους η Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε., η διοργάνωση του Hydra’s Trail Event και τα τοπικά καταστήματα Amalour, Manna, Spilia Beach – Bar, Εστιατόριο Όμιλος και Papagalos.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ