ΑΒ Βασιλόπουλος: 73 χρόνια στηρίζουμε τον Έλληνα παραγωγό

    Με στόχο τη γνωριμία του κοινού με τους παραγωγούς που βρίσκονται «πίσω» από αμιγώς Ελληνικά προϊόντα, προβάλλεται η καμπάνια «73 Χρονιά Στηρίζουμε τον Έλληνα Παραγωγό». Μέσα από αυτήν, δίνεται η ευκαιρία στους καταναλωτές να γνωρίσουν μερικούς από τους παραγωγούς, με τους οποίους συνεργάζεται η εταιρεία εδώ και δεκαετίες και που φροντίζουν καθημερινά να εφοδιάζουν τα ΑΒ με εξαιρετικά Ελληνικά προϊόντα από κάθε γωνιά της χώρας.

    Παράλληλα, η εταιρεία ενισχύει την καμπάνια αυτή με ένα ακόμη πρόγραμμα «ΦΘΗΝΟΠΟΛΥ» (05/11 – 01/12) που προωθεί μια σειρά Ελληνικών προϊόντων προσφέροντας στους καταναλωτές μια μεγάλη ποικιλία ποιοτικών αγαθών σε τιμές έως και 50% φθηνότερα.

    Η ΑΒ με το συνδυασμό αυτών των δύο προγραμμάτων αποδεικνύει ότι οι ενέργειες της  εταιρείας έχουν συνέχεια και στόχο να βοηθήσουν τους καταναλωτές σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, ενώ ταυτόχρονα, αναδεικνύει την ποιότητα των ελληνικών προϊόντων, στηρίζει την Ελληνική οικονομία και αναδεικνύει αξίες που ενστερνίζεται και η ίδια όπως ελληνικότητα, παράδοση, ποιότητα, εμπιστοσύνη, συνεργασία, αλλά και σεβασμός στον συνάνθρωπο.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ