Iron Brothers: Δίνουν το παρών στο πρώτο Ironman της Αθήνας με τη στήριξη της Kaizen Gaming

O Πέδρο και ο Μιγκέλ Πίντο, δύο αδέρφια από την Πορτογαλία, γνωστοί διεθνώς ως Iron Brothers, συνθέτουν το σύγχρονο παράδειγμα θέλησης, με την ιστορία τους να αποτελεί αληθινή έμπνευση αλλά και το πλέον ηχηρό μήνυμα για τη συμπερίληψη στον αθλητισμό και την κοινωνία.

Ο Πέδρο είναι 32 ετών και πάσχει από εγκεφαλική παράλυση, η οποία οφείλεται σε επιπλοκές του τοκετού. Αυτό όμως δεν τον εμποδίζει να κάνει πράξη την αγάπη και το πάθος του για τον αθλητισμό, συμμετέχοντας, με τον αδερφό του Μιγκέλ, σε αγώνες Ironman, με τα δύο αδέρφια να γίνονται από τους πιο μάχιμους πρεσβευτές της συμπερίληψης στον αθλητισμό και στην κοινωνία.

Οι Iron Brothers, από το 2018, συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, στο εξαιρετικά απαιτητικό τρίαθλο Ironman, έναν αγώνα μεγάλης απόστασης και αντοχής ο οποίος περιλαμβάνει κολύμπι, ποδήλατο και τρέξιμο. Μέχρι στιγμής, έχουν ολοκληρώσει 30 τέτοιους αγώνες, συμπεριλαμβανομένου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ironman στο Αμβούργο, στο οποίο μάλιστα αποτέλεσαν την πρώτη «ειδική» ομάδα που κατάφερε να ολοκληρώσει με επιτυχία τον αγώνα.

Στις 23 Οκτωβρίου, ο Πέδρο και ο Μιγκέλ βρέθηκαν στην Αθήνα, συμμετέχοντας στο Ironman 70.3 (1.9 χλμ. κολύμπι, 90 χλμ. ποδήλατο, 21 χλμ. τρέξιμο), το οποίο διεξήχθη για πρώτη φορά στη Βουλιαγμένη, ως μέρος του παγκόσμιου προγράμματος αγώνων της Ironman.

Η Kaizen Gaming και το διεθνές της brand Betano, με το οποίο δραστηριοποιείται σε 10 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Πορτογαλίας, υποστηρίζει σταθερά την προσπάθεια των Iron Brothers, μέσα από το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Herois». Έτσι εξασφάλισε την παρουσία τους στην Ελλάδα, θέλοντας να συμβάλει στη μετάδοση του μηνύματός των δύο αδερφών για συμπερίληψη στον αθλητισμό όπως και τη στήριξη των ατόμων με εγκεφαλική παράλυση.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής των Iron Brothers στο Ironman της Αθήνας,, η Kaizen Gaming ανέλαβε  παράλληλα την πρωτοβουλία να ενισχύσει τον Πανελλήνιο Σύλλογο για άτομα με εγκεφαλική παράλυση, Φροντίδα, προχωρώντας σε δωρεά για την κάλυψη λειτουργικών και άλλων σημαντικών αναγκών του Συλλόγου και των ανθρώπων που εντάσσονται στα προγράμματά του.

Δείτε την προσπάθεια των Iron Brothers